Basler Consulting - Petroguss, DAM, Böhmer, Safe

PETROGUSS

PETROGUSS termékkínálatunkból:
  • TRENNPASTE PG
  • Petrocast PG-AL-W15
  • Kolbengranulat PG-G
  • Petrocoat PG (Löffel und Rillenschlichte)
  • PETROCLEAN PG SYSTEM 1
  • Biocid PG-CM
  • Petroclean PG-A12
  • Petrocast PG-MF


PETROGUSS GmbH
Székhely és laboratórium: D-31135 Hildesheim, Max-Planck-Straße 14.

A hildesheimi székhelyű, 2005-ben alapított cégünk, a PETROGUSS a mikrokenés területének egyik piacmeghatározó szereplője. Munkatársaink sok éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött azon dolgoznak, hogy a legjobb műszaki és termék megoldásokkal, valamint egyéb magas szintű szolgáltatásokkal álljanak Vevőink rendelkezésére.
A PETROGUSS cég világszerte saját fejlesztésű termékeket forgalmaz és nem csak a sokrétű vevőigényeket szolgálja ki, de törekszik a legmagasabb környezetvédelmi elvárásoknak is megfelelni.
Csapatunk a legoptimálisabb vevőorientált termékmegoldások kidolgozásában segít az öntőipar és a fémmegmunkálás terén, ipari kenőanyagokkal, ipari tisztítószerekkel, formaleválasztókkal és egyéb segédanyagokkal.
Célunk, hogy Vevőinket a különböző folyamatok során kiváló minőségű termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítsük a hosszútávú közös fejlődés érdekében.
 

Termékek

1. Mikrokenés az alumínium nyomásos öntészetben
A mikrokenéshez használt új típusú, speciális formaleválasztók 10 éven keresztül lettek kifejlesztve, melyek egészen maximum 400 fokos szerszámhőmérsékleten is megfelelő leválasztó réteget képeznek. Európában és Ázsiában már sikeresen alkalmazzák ezeket.

2. Ipari tisztítók
A savas, a semleges, a lúgos tisztítók teljes skálája rendelkezésünkre áll.

3. Hűtőkenő anyagok
Hűtőkenő anyagaink borsav- és formaldehid mentesek. A legújabb előírásoknak megfelelően lettek kifejlesztve. Nagyon jól emulgálhatóak és nagyon jó biostabilitási tulajdonságokkal rendelkeznek.

 
 

Basler Consulting Kft.

A mi weboldalunk is használ cookie-kat a kellemesebb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Az “Értem” gomb megnyomásával hozzájárulását adja a cookie-k alkalmazásához.
További információk